Skit dålig bloggare...


Det måste man väl ändå kalla mig som uppdaterar som mest var tredje/sjätte månad. 
Jag är nog helt enkelt en periodare, tycker att det är roligt och känner att jag vill/behöver ibland. 
För det första är det svårt att finna tiden till det, för det andra är jag inne i VÄRSTA läsperioden just nu, sen är det faktiskt sommar också. Och jag har ett par barn att ta hand om, och ett hem....och allt som kommer till detta.

Läsperioden jag hamnat i är tidskrävande, men jag njuter! 
Timmarna flyger iväg när jag är i sällskap med 500 sidor superspännande deckare! Jag frossar just nu i 1-2 böcker i veckan och jag behöver det. Behöver aktivera det däruppe som sitter mittemellan öronen. 
Har på tal om detta avverkat kråkflickan trilogin samt även de fem böckerna som Karin Alfredsson skrivit om kvinnor och deras liv runt om på utvalda platser i världen. Mycket intressant och över-spännande (rekommenderar starkt de jag nyss nämnt). 
Har precis gett mig på Ann Rosmans böcker och är snart färdig med den första. Även den är en rekommendation (Fyrmästarens dotter).

Tar tacksamt emot tips på bra böcker! Deckare, självbiografier, roliga böcker. Det som jag inte gillar är fantasy och romantiskt trams :-).

Fastnar jag i en bra bok eller serie så är jag verkligen fast, det enda som går före är barnen och min man. Men jag läser hellre än att tvätta, läser hellre än att städa, läser hellre än att sova! En trött bokmal just nu med andra ord.




Jag stoppar här för nu, 
nu har jag lite på lager i skallen om vad jag ska skriva så för att inte göra mega-långa inlägg så får det bli olika kapitel :-) 

Hunnit med lite strand i allafall




pernillalehner.blogg.se

Allt och lite till

RSS 2.0