Uppdatering träning och vikt



Sedan jag gav mig fan på att försöka tappa i vikt, bli piggare och starkare i kroppen så har det faktiskt hänt en hel del trots en del motgångar.

Tränade aktivt i ca 5-6 veckor följt av ett lika lång uppehåll pga kraftig förkylning*2, magsjuka, influensa och ytterligare en kraftig förkylning.
Jag har ändå, trots sjukdomar, hållt mig hyfsat strikt till de "mat-schema" som David gett mig, ätit allt men mindre, mer protein och lite mer grönsaker men ändå inte uteslutit något. En "ätardag" i veckan då jag kan äta precis vad jag vill.
Börjat äta frukost som jag ska (havregrynsgröt fast ändå inte-mixar allt "rått" ihop med ägg och dricker då jag hatar havregrynsgröt), äter mellanmål som består av kvarg.
Måltiderna är stora i början av dagen-störst är frukosten och sedan går mängden nedåt allteftersom dagen går. Varje träningspass avslutas med kvarg, frukt och vatten.

Träningen kör jag helt efter "Davids regler", väger mig knappt alls längre utan enbart gått på mått men nu häromdagen då jag märkte att många av mina byxor börjar bli för stora så vägde jag mig och jag blev helt paff av resultatet! Sedan jag la om kosten och satte igång med träningen för ca 3 månader sedan så har jag blivit av med 12 kg!!!!!
12 kg!!!!
Och jag märker jätte skillnad på både kropp och psyke! 

Nu börjar den tuffaste utmaningen-att tighta till det "sladdriga" som viktnedgången fört med sig. Med det följer antagligen ett tapp på ett par kg till men nu är inte siffrorna viktiga längre, nu bedöms spegelbilden av min kropp i bikini! :-)

Tack älskade David för hjälpen och tålamodet hittills :-)

Hoppas på att kunna inspirera någon!



       Då------------------>         Nu

pernillalehner.blogg.se

Allt och lite till

RSS 2.0